Nem genvej til bedre søvn

Det kan være en dyr affære at skifte sengen ud, hvorfor det kan være en god idé at starte ud med at skifte topmadrassen ud. Ligesom alt andet bliver den også slidt, og med en ny topmadras kan du næsten opnå den samme komfort, som hvis du får en helt ny senge.

Topmadrassen er undervurderet

Topmadrassens funktion og betydning er stærkt undervurderet. En seng er en stor udgift på budgettet, og derfor kan nogle være tilbøjelige til at spare, når det kommer til topmadrassen. Men topmadrassen er faktisk mindst lige så vigtig som selve madrassen, hvorfor man også bør investere nogle penge i den eller om ikke andet undersøge nogle gode og prisvenlige alternativer.

Som udgangspunkt bør man skifte topmadrassen ud hvert femte til syvende år, hvorimod selve madrassen som regel godt kan holde en del længere. Topmadrassen er den man ligger direkte på, og den vil derfor blive hurtigere slidt end selve madrassen, hvilket betyder, at den skal skiftes ud lidt oftere. Den bliver ikke alene slidt, fordi man ligger og karter rundt på den om natten, det er også topmadrassen man ligger og sveder i, hvilket også vil være med til at slide.

Med en ny topmadras kan du altså give din seng og søvn et helt nyt liv, hvilket er utrolig vigtigt. Dårlig søvn kan nemlig føre mange psykiske og fysiske konsekvenser med sig.

Her kan du købe din topmadras

Hos Idemøbler finder du topmadrasser i forskellige prisklasser i henholdsvis skum og latex. Det er en smagssag, hvad man foretrækker. Det kan derfor være en god idé at prøve topmadrassen af, eller gøre sig lidt research inden man køber den.

Idemøbler har både topmadrasser til enkeltsenge og dobbeltsenge på deres nye hjemmeside, der gør det nemt at handle topmadrasser og øvrige møbler og tilbehør til boligen.

Billedekilde: www.ide.dk