Tag en middagslur

Har du husket at tag en middagslur i dag? Måske du synes det er mærkeligt at tage en middagslur, men forskning viser faktisk, at en lur i løbet af dagen vil have en helbredende, forebyggende og genopbyggende funktion på mange områder.

Når vi sover, sker der ting i kroppen, der sørger for at holde os sunde og raske. For at få det optimale ud af sin søvn, anbefales det at sove på nogenlunde samme tidspunkt hver nat. Og en middagslur i løbet af dagen giver endda mere energi.

Og du behøver ikke at hoppe i seng og ligge dig ind under dynen, når du vil tage en middagslur. En gyngestol er et rigtig godt alternativ, idet du, selvom du sidder op, kan vippe dig frem og tilbage og på den måde blive helt afslappet.

 

Vælg den rigtige gyngestol

Online kan du finde forskellige typer af gyngestole, og netop valget af gyngestolen er vigtig. For det er kun dig der kan afgøre, hvilken gyngestol du sidder bedst i.

Skal den have høj eller lav ryg? Skal den være i plast, i træ eller et helt andet materiale? Disse overvejelser er med til at spore dig ind på, hvilken gyngestol du skal have.

Når du har valgt den rigtige gyngestol, er det vigtigt at du prøver den af i et par dage, så du kan vurdere om du har valgt den rigtige model. En gyngestol, der ikke er behagelig kan nemlig være med til at ødelægge din søvn, så vær omhyggelig med dit næste gyngestole-køb!