Prøv 5:2 kuren og tab dig

I disse tider hvor fokus særdeles er rettet mod fedme og dets mange, forfærdelige følgesygdomme opstår der ligeledes et stort fokus mod diverse slankekure. Slankekure som alle lover guld og grønne skove. MEN, ofte er mange af disse slankekure det rene tidsspild og ikke mindst økonomisk spild. Lige indtil 5:2 kuren dukkede op. Den er som alle andre slankekure blevet testet igennem på kryds og tværs med det resultat, at den faktisk virker! Så du TV2 for et halvt års tid siden? Der blev 5:2 kuren sammen med fire andre kure testet igennem af forskellige testpersoner. Her blev resultatet, at 5:2 er den mest optimale – og den kur, som er lettest at overholde! Det er en fantastisk nyhed at kunne fortælle dig, da du nu kan slippe for at miste håbet grundet mislykkede slankekure. Er det ikke skønt?

Reglerne for 5:2 kuren

Det som gør at 5:2 kuren adskiller sig fra andre kure er, at du faktisk må spise normal kost i 5 dage. Med normalt kost menes, at du spiser den kost, du normalt vil kunne spise uden at tage på. Så hvis du nu godt kan lide et stykke mørkt chokolade hver dag uden at tage på – så må du endelig gerne fortsætte. Dog skal der selvfølgelig ikke spises take away og fast food. For det gør ikke noget godt nogens vægt. Men idéen bag 5:2 kuren er, at hvis du delvist faster og holder dig til 500 kalorier to dage om ugen og ellers bare spiser, som du plejer, så taber du dig lettere end traditionelle slankekure.

Lettere at overholde

Netop grundet de 5 dage med forholdsvis normalt mad, er det en kur som er lettere at være på i forhold til andre kure på markedet. For reelt føler du dig kun på kur 2 dage, da det er der du skal faste og holde dig på små 500 kalorier om dagen. Du føler derfor ikke, at du skal leve efter et stramt program hver evig eneste dag – hvilket ved andre kure får folk til at falde hurtigere og lettere i slikskålen.

Jeg kan kun anbefale dig kuren, da den er ganske let at overholde i hverdagen!

Hvis du føler dig mere nysgerrig og gerne vil prøve kuren af – kan du læse dig mere til her, hvordan du let kan tilpasse kuren til din travle hverdag.

Billede: TipsTimesAdmin

Billede: Benson Kua