Indret hjemmet med praktiske reoler

Reoler har haft en blandet tilværelse i danskernes stuer, idet vi havde masser af reoler i stuerne for 2-3 generationer siden, da folk læste mange flere bøger, blade og aviser, men i løbet af de sidste 20 år har reoler haft en mindre udbredelse i mange stuer rundt om i landet, hvilket især skyldes vi ikke samler på bøger i samme udstrækning som før.

Bøger er i dag noget vi downloader som e-bøger, og film, TV og musik streamer vi fra internettet, så derfor har vi anvendt mindre og mindre reoler i vores hjem, men nu er vi begyndt at anvende reoler i stigende grad igen. Denne nye tendens skyldes måske, vi er begyndt at anvende reoler på en anden måde end før, og en reol kan faktisk anvendes universalt i hjemmet til at holde orden på alle mulige genstande lige fra bøger, film, billeder, vaser og mange andre genstande, og dermed har reolen fået en mirakuløs renæssance i hjemmene.

I dag vælger mange derfor at købe en passende reol til stuen, soveværelset eller børneværelserne, da de kan anvendes til mange forskellige ting, så man derfor ofte sparer både skænk, vitrineskab og kommode i sit møblement.

Typer af reoler

Reoler fremstilles normalt af laminat, finér eller massivt træ, og en god reol kan holde i en længere årrække, så derfor vælger mange at ofre både 10.000 eller 20.000 kr. på en reol i god kvalitet med et smart design, men man kan naturligvis også finde masser af praktiske reoler i udmærket kvalitet fra 500 kr. til 5.000 kr.

Den mest simple reol er egentlig blot en bogkasse, men en rigtig reol består af flere rum, så der er hylder til at placere bøger og andre genstande på hylderne. Visse har en bagbeklædning, mens andre leveres uden bagbeklædning, og visse reoler kan hænges på væggen, mens andre har ben og står på gulvet. De findes i masser af designs og udsmykninger, idet de fremstilles enten lakerede i forskellige farver eller som træets oprindelige udseende, og de kan også fås med låger til hylderne samt nogle gange med en lille hyggebelysning, som man kender fra vitrineskabe.

Man skal naturligvis vælge sin kommende reol ud fra det fremtidige behov, så hvis den skal anvendes til bøger og andre tunge varer, så bør den være solidt udført, men hvis den normalt skal være til pynt og kun skal udstille forskellige personlige effekter, så bør man fokusere på en reol med et smart udseende, der præcist passer til jeres behov.

På internettet finder man alle former for reoler

Før man køber en reol, så bør man gå online på nettet og sammenligne mulighederne, da reoler jo findes i forskellige mærker og stilarter, og desuden svinger de også meget i pris og kvalitet, så derfor bør man samle baggrundsviden og inspiration om markedet for reoler i Danmark, og man kan eventuelt starte med IDEmøblers hjemmeside, hvor man kan se én af Danmarks største landsdækkende boligbutikkers samlede udvalg af reoler til enhver lejlighed.

Det er langt hurtigere at finde en passende reol på internettet, da man ved hjælp af udelukkelsesmetoden hurtigt kan frasortere de fleste reoler, så der måske kun er 2-3 passende tilbage, der bedst passer til jeres formål, og så kan man efterfølgende besøge den lokale boligbutik og hurtigt finde de ønskede varer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *