Nem og hurtig reparation af computer

Nu kan både private og virksomheder nemt og hurtigt få klaret en reparation af computer, da man blot kan besøge CBCIT, der er en landsdækkende kæde af uafhængige IT-forretninger, der alle dels har det nyeste IT-udstyr med tilbehør fra de mest kendte mærker til de billigste priser, men her kan man desuden også få individuel rådgivning om, hvilket udstyr og software, der er behov for til en given opgave. Som noget helt ekstraordinært har alle butikkerne desuden eget værksted, hvor man hurtigt kan få fejlsøgt sit udstyr og foretaget en computer reparation, så man er oppe at køre igen. Især for virksomheder er dette en helt nødvendig service, da de kan risikere at miste kunder og ordrer, såfremt deres IT system ikke virker.

Service og kompetencer hos CBCIT

IT-kæden CBCIT er derfor en slags mirakelbutik, hvor man kan få klaret alle sine IT-problemer i en fart, og da kæden er landsdækkende, så findes der sikkert også en butik i dit lokalområde. Man sparer altså både transportudgifter og tid ved at anvende den lokale IT support, idet butikkerne har flere fagfolk med mange års erfaring, så de kan på kort tid diagnosticere, hvad netop dit IT-system skal bruge for at være velfungerende og opdateret til nutidens krav. I butikken kan man både se tilbudsavisen med de aktuelle tilbud, der er blandt landets billigste, og man kan købe alle former for udstyr og tilbehør, og personalet kan hjælpe med installationen, så man derved får en totalløsning, der bare fungerer, uden man selv skal gøre noget. Hvis man er i tvivl kan man få gratis rådgivning, og det er også muligt at sikre sig mod nedbrud af sit IT-system ved at lave en serviceaftale, der sikrer drift og vedligeholdelse af dit IT-system. Da alle computere før eller siden går i stykker, så kan man risikere at miste værdifulde data, hvilket kan blive meget kostbart for firmaet, så derfor kan man sikre sig med IT-support, der inkluderer hjælp til pc reparation samt resten af IT-systemet.

Eget IT-værksted

Uanset om man har behov for en computer reparation, har problemer med at tilslutte udstyr til netværket, software problemer og lignende IT-problemer, så kan man altid komme forbi butikkens værksted, hvor en tekniker hurtigt kan finde og afhjælpe problemet. Derved kan man som regel redde de mistede data, og man kan også gøre sin computer hurtigere ved at købe opgraderinger til systemet. Her kan butikken udføre de fleste reparationer af computere og IT-udstyr på stedet, men det er også muligt at få butikkens teknikere til at rykke ud på firmaets adresse, hvis problemet forefindes her.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *