Magformers er sundt legetøj for børn

Det er snart jul og derfor vil jeg inspirere alle jer flittige læsere til hvordan i kan sikrer at eventuelle julegaver til jeres børn er med til at stimulere en åndelig og fysisk udvikling.

Magformers alletiders legetøj

Kan du lide legetøj, der udfordrer dine børn? Der gør dem klogere og får dem lyst til at lære, så læs videre her. Jeg har fundet alletiders legetøj, det hedder Magformers og kan købes i flere legetøjsbutikker i hele landet. Jeg har set nogle rigtig spændende Magformers legetøjspakker online hos Coolshop.

Magformers til de kræsne forældre

De kræsne forældre køber sundt legetøj til deres børn. De køber også legetøj, der udfordrer hjernen, øger barnets lyst til at lære og gør dem klogere. Selvfølgelig er det bare noget man kan forestille sig, da der ikke er lavet overbevisende undersøgelser, der underbygger disse påstande. Men som forældre gør man det bedste, det man tror, er det bedste for ens børn- og det er altså ikke alle ting, der er gennemforsket og når de så er det, så kan man alligevel kritisere forskningen et eller andet sted. De kræsne forældre er kvalitetsbevidste i den forstand, at de gør, hvad der føles som det rigtige. Det rigtige er at finde legetøj, der stimulerer barnet og gør det selvstændigt. Magformers er et stykke legetøj barnet kan underholde sig med i flere timer.

Facts

Legetøjet er ikke egnet til mindre børn og selvom det er anbefalet til børn over 3 år, så skal man kun lade dem lege med det, hvis de ikke putter ting i munden. Priserne varierer en del og fås både i den billige og dyre udgave. Legetøjet har masser af former og farver og kan sammensættes i et hav af kombinationer. Man kan bygge byer, dyr og mennesker, fantasiskabninger og kun fantasien sætter grænser for kombinationerne. Naturligvis skal du bruge en god portion fantasi og rulle din barnlige sjæl ud, men så er der altså også dømt leg, som de færreste stykker legetøj kan konkurrere med.

Nu hvor det er jul er det i det hele taget en god ide at kigge forbi Coolshops hjemmeside, der er nemlig et hav af gode julegaveideer.

Billede: rok1966

Billede: rok1966

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *