Mad til konfirmationen

En konfirmation er en stor dag for konfirmanden, der bekræfter sin dåb i kirken, der efterfølgende traditionelt bliver fejret med en stor fest. Det er dagen hvor man siger, at konfirmanden træder ind i de voksnes rækker, hvilket selvfølgelig er noget mange forældre gerne vil fejre med en stor fest. Til festen inviterer man typisk både venner og familie, hvorfor det i de fleste tilfælde vil være et alt for stort projekt selv at skulle tage sig af madlavningen. Mange vælger derfor enten at bestille mad udefra eller få en kok til at komme og lave maden.

 

Konfirmation med stor fest

Så hvis i vælger at fejre konfirmationen med stor fest, vil maden uundgåeligt være en vigtig faktor. Maden er med til at sætte samtaler i gang. De fleste af os mennesker er glade for mad, så derfor vil det være naturligt at snakke om maden til en sådan fest, hvor maden er en stor del af begivenheden.

Har det været succesfuldt, er det formentlig også noget man vil snakke om efterfølgende, når man mindes konfirmationen. Det er altså derfor vigtigt at have fokus på maden for at skabe en succesfuld konfirmations stemning.

Hos Jespers Torvekøkken kan du bestille lækker konfirmationsmad. Du kan selv sammensætte menuen afhængig af dine behov og livretter. Jespers Torvekøkken vil så stå få at lave lækker mad fra bunden med friske og gode råvarer fra sæsonen.

Jespers Torvekøkken har fokus på at lave ærlig og herlig mad, hvorfor du kan forvente en høj kvalitet, hvis du vælger at bestille konfirmationsmaden gennem den. De er ydermere Danmarks ældste leverandør af frokostordninger, hvilket betyder at de har enormt meget erfaring med at udvikle og fremstille de bedste retter.

 

Find inspiration til konfirmationsmenuen

Du kan desuden finde masser af inspiration til konfirmations maden på Jespers Torvekøkkens hjemmeside, hvor du blandt andet finder opskrifter og menuer der allerede er sammensat. Det kan være en god idé at tage et kigge på de menuer, der allerede er sammensat for at få en idé om hvilke retter der går godt sammen. Man kan godt føle sig fristet til at bestille alle sine hofretter, men menuen skulle jo også gerne bestå af et varieret sortiment af retter, der er indbydende for de fleste.

Det kan være enormt svært og overskueligt at skulle sammensætte en menu til flere mennesker, så udover at finde inspiration på hjemmesiden, kan du selvfølgelig også få hjælp fra de kyndige medarbejdere hos Jespers Torvekøkken, hvis du ikke føler dig sikker i selv at sammensætte menuen.

Udover at bestille mad gennem Jespers Torvekøkken, kan du desuden leje borde, stole, service, telte og lignende gennem deres samarbejdspartnere, hvilket gør det hele en del nemmere. På den måde slipper du nemlig for at skulle have fat på en masse forskellige virksomheder for at sammensætte den perfekte konfirmationsfest.

Billede: joebackward

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.