Sådan kommer du ned i gear

Stress er en udbredt sygdom, og Arbejds- og Miljømedicinsk klinik i Odense meldte ud i april i år, at der er et stigende antal patienter med stress hos klinikken.

Stress kan være svær at overkomme, og det kan tage år at blive helt rask igen. Der er en lang række måder, hvorpå man kan mindske stress. Fx ved at dyrke yoga, meditere, tage medicin og meget mere. Det er forskelligt, hvad der virker på den enkelte.

En anden mulighed er også, at huske at komme ned i gear, skrue ned for mængden af arbejde og tage på ferie. Det er rart for hjernen at koble af en gang imellem og bare være i nuet. Derfor er det da også lokkende, når Sunweb tilbyder at stå på ski i Østrig.

Ski og fadøl i Østrig

Hvem kunne ikke tænke sig bare at kunne pakke tasken, tage til Østrig og ikke lave andet end at stå på ski og drikke kolde fadøl i Østrig? På den måde får man koblet af, og får genetableret sig selv. Man får simpelthen fornyet energi.

Kig forbi Sunwebs hjemmeside og blive fristet af de gode skiferie tilbud. Det er dejligt at forkæle sig selv en gang imellem. Du fortjener det!

Billede: zappowbang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *