Gaveideer til ham du holder af : Julenyt

Du kan snart ikke længere undgå at indse, at julen nærmer sig. Butikkerne er nemlig allerede godt i gang med at forberede sig på julens helt store gaveræs til store og små. Når julen nærmer sig med hastige skridt betyder det derfor også, at der skal tænkes i julegaveideer. Har du en kæreste eller mand, men har du svært ved at finde gaveideer til ham? Så vil jeg i bedste forsøg prøve at give dig god inspiration til, hvad der skal ligge under træet til din partner. Jeg ved nemlig godt selv, hvor svært det kan være, når diverse højtider nærmer sig. For mænd ønsker sig typisk ikke særlig meget. Derfor kan det være svært at finde på noget godt og ekstravagant.

Gaveideer til ham: personlige oplevelser

Hvis du har svært ved at finde en fysisk gave at give ham, så er oplevelser det helt ideelle. Især hvis det er en personlig oplevelse, som han kan gå og glæde sig til i lang tid. Til det formål er der opfundet en fantastisk hjemmeside, som tilbyder alle oplevelser mellem himmel og jord. Den kaldes oplevelser.dk, og her kan du bl.a. give din partner en tur i en Lamborghini Gallardo. Så bliver han stensikkert ellevild! Er han mere til adventure, så er der også mulighed for en spændende ballonflyvning eller bodyflight i en vindtunnel. Mænd plejer at elske adrenalinkick – så hvorfor ikke sådan en gave?

Romantiske gaveideer

Hvis du og din partner er mere til romantik og hygge i stearinlysets skær, så er der også god mulighed for at overnatte kro eller hotel til billige penge. Oveni en overnatning vil I også typisk få serveret lækker gourmetmad – af den rigtig gode slags. Mange hoteller og kroer tilbyder pakketilbud til fornuftige penge. Så det er også en oplagt julegaveide.

Halter inspirationen stadig en lille smule, vil jeg anbefale dig denne hjemmeside, da den ofte har givet mig gode ideer til gaver!

Billede: Dave Dugdale

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *