Ledsmerter – miraklet findes!

Glucosamin er for mange et mirakelprodukt

Umiddelbart lyder Glucosamin copyfarm som et totalt ukendt produkt, men rigtig mange mennesker har kendt til Glucosamin sulfat i flere år, da det er et af de mest anerkendte midler mod slidgigt, som jo rammer en meget stor del af befolkningen. Slidgigt rammer de fleste efter mange år på arbejdsmarkedet, og det kan endda indtræffe længe før pensionsalderen. Derfor går mange rundt og skranter, da sygdommen jo normalt ikke kan helbredes. Slidgigt slider simpelthen den nødvendige ledbrusk og knoglevæv omkring leddene væk, og det kan ikke gendannes. Men med Glucosamin (eller Glucosamine) kan man holde det i ave, således det ikke udvikler sig som før. Derfor kan man holde de ulidelige smerter på afstand og have en normal hverdag og stadig passe sit job, familie og hobby som før. Tidligere kunne slidgigt sende folk på plejehjem i en ung alder, og i mange år har det været en folkesygdom, som der nu endelig kan forebygges med dette vidunderprodukt.

Hvad er Glucosamin?

Selve stoffet glucosamin har vist sig at være fortrinligt i forbindelse med lindringer af moderat slidgigt, så man skal altså starte med brugen inden manbliver for hårdt ramt af slidgigt. Da det indgår helt naturligt i ledbrusken, så er det meget virkningsfuldt, og det udvindes af skaldyr, og man kan købe det som både tabletter og kapsler. Ud fra navnet kan man høre, at det er et aminosukker, og det har formlen (C 6 H 13 NO 5). Det er nemt at anvende som et kosttilskud dagligt, hvilket mange mennesker gør. Glucosamin markedsføres for at kunne støtte opbygningen og funktionen af leddene, og det er et af de eneste virkningsfulde medikamenter på markedet. Der anbefales dog, at man ikke indtager mere end doser på 1500 mg om dagen, men ellers har undersøgelser ikke kunnet påvise særlige bivirkninger ved produktet.

Hvor finder man dette mirakelprodukt?

Man kan finde produktet hos de største helsebutikker og apoteker, men man finder sjældent gode Glucosamin priser hos disse, da man jo har et unikt produkt uden reelle konkurrerende produkter. Men alligevel kan man ved at se sig for gøre en god handel, idet der efterhånden er kommet større webbutikker til, hvor alle i dag kan købe produktet til engros-prisen, idet man jo kan springe forhandlerleddet over. For eksempel hos Med24 kan alle i dag hurtigt og nemt finde Glucosamin til en yderst konkurrencedygtig pris på webshoppen, idet de her har et stort lager og bredt udvalg af produktet.

 

Billede: Driving in Heels

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.