Din hund vil elske et kornfrit hundefoder

Mange har en hund som kæledyr, og det kan virke som et medlem af familien, idet mange er enlige og får selskab og trøst i selskab med menneskets bedste ven, som jo er en hund. Derfor ofrer vi også meget tid og penge på at gøre vores hund glad og veltilpas, idet en hund skal plejes og passes med omsorg og kærlighed ligesom mennesker. En af metoderne til at din hund altid vil være i topform og sprængfyldt af energi er når den får kornfrit hundefoder, idet hunden derved undgår allergier. Et kornfrit hundefoder er lidt dyrere end normalt hundefoder, og det skyldes netop, at man blander hundefoderet op med de billige kornprodukter som omfatter de normale korntyper inklusiv ris og majs. Problemet er bare, at hundene ofte rammes af allergi fra de fodermider, som altid vil forefindes i tørfoder med kornprodukterne. En hund skal jo have masser af vand og tørfoder, hvori der skal være den nødvendige mængde af næringsstoffer, kostfibre og aminosyrer, og det skal bestå af animalske proteiner og fedtstoffer.

Hvorfor er allergi ikke godt for hunden?

Selv mennesker kan lide af mange typer af allergi, og vi ved jo alle, at livet ikke er sjovt som allergiker, hvor man bliver syg og utilpas, hvis man kommer i nærheden af produkter, som indeholder allergifremkaldende elementer. Det samme gælder hunde, som meget nemt kan udvikle allergi, og det kan man nu nemt forebygge, hvis man fodrer sine hunde med kornfrit hundefoder. Det er et helt mirakel, at den type produkter findes, således man ikke skal ofre tid på at selv blande et næringsrigt måltid til sin hund, hvor man i forvejen har sørget for at fjerne alle allergifremkaldende stoffer fra måltidet. Så hvis man starter med at anvende det billige hundemad med kornprodukter, så vil chancen for at dine hunde får allergi stige kraftigt.

Hvor kan man købe kornfrit hundefoder?

De helt store dyre forretninger har kornfrit hundefoder, men det er langt fra alle forretninger, som lagerfører disse produkter. Ofte kan man nemmere få overblik over udvalget hos de store webshops, som dels har et større udvalg samt bedre priser, da de har mindre omkostninger til personale, forhandleravance samt dyr husleje at kæmpe med. Olivers.dk er en af Danmarks største webshops med kornfrit hundefoder, og her kan man endda købe mindre prøveposer, således man kan finde ud af, hvilken type hundefoder dine hunde foretrækker, hvorefter man bagefter kan købe større pakninger med en god mængderabat på de i forvejen lave priser. Det er både nemt, hurtigt og smart at købe kornfrit hundefoder på nettet, da man både sparer tid samt transportudgifter, og man modtager jo varerne fragtfrit efter få dage. Man bør huske på, at det i længden er absolut billigst at fra starten af købe hundefoder i en høj kvalitet, idet man dermed kan forebygge sygdomme, hvilket igen sparer på udgifterne til dyrlæge og medicin. Hvis man køber de billigste produkter af hundefoder, så skal hunden jo alligevel have meget større portioner, for at få den nødvendige energi ud af måltidet.

 

 

Billede: Hello Chaos