Anmeldelse af Carnitine

Carnitine er et kosttilskud, og egentligt hedder det Acetyl L Carnitine eller ALCAR, og det kommer fra aminosyrerne lysin og methionin. Det findes i de højeste niveauer i vores væv, og Carnitine bruger fedtsyrer som primære brændstof til især skelet- og hjertemusklerne.

Hvis vi ikke har det i tilstrækkelige mængder, så vil vores krop forfalde hurtigt, så derfor er Carnitine i øjeblikket et af de bedste former for mirakelmedicin og kosttilskud. Carnitine kan give mange dokumenterede positive virkninger på kroppen såsom anti-aging samt næringsstof regenererende egenskaber.

Man anvender Carnitine kombineret med motion til at opnå vægttab men også som en effektiv behandling mod Alzheimers og Parkinsons, diabetisk depression og flere andre neurologiske lidelser.

 

Carnitine kan bringe livsgnisten tilbage

Mange mennesker er gennem en årrække blevet blevet lullet i søvn af stimulanserne sukker og alkohol, således både krop og hjerne er sløvet hen til en depressiv lignende tilstand, hvor det kan være svært at se meningen med livet.

Mange mister lysten til livets goder såsom mad, sociale aktiviteter og sex, men nu kan man med kosttilskudet Carnitine få meget af livsgnisten tilbage igen. Mange lider af en ubehagelig melankoli følelse, der med årene kommer krybende ind under huden.

Carnitine kan lette for denne melankoli, og normalt bedøver vi sanserne med alkohol og sukker, og disse stoffer er svære at slippe, men trangen kan erstattes med Carnitine, så på den måde vil savnet efter de mistede stimulanser ikke kunne tage overhånd igen. Når vi indtager de usunde stoffer alkohol og sukker, så vil hjernen føle sig stimuleret, og derfor har den ikke behov for at danne disse stoffer selv.

Hvis man bare stopper for indtag af alkohol og sukker, så opstår der en mangelsituation, fordi vores hjerne ikke er oppe i omdrejninger, og dermed mister vi gradvist vores livsgnist. Man kan effektivt forhindre denne situation og komme på rette spor igen ved at anvende det.

Anbefalet mængde

Det er således nemt og billigt med kosttilskuddet Carnitine at få mental energi og livsgnisten tilbage, så man igen sætter pris på livets ægte glæder samt mad, sex og samvær med andre mennesker på en social måde.

Carnitine koster omkring 170 kr. for 250 gram, og man bør indtage 0,5 gram 1-3 gange dagligt, så en pakke kan næsten holde i et år. Man kan købe det både som piller i i pulverform, og det kan nemt indtages med vand eller juice. Det er svært at finde tilsvarende billige produkter med så mange positive effekter, så Carnitine er vel en slags mirakel medicin.