Et sandt design mirakel: Bjørn Wiinblad relanceres

Mirakler skabes gennem kunst, design, tro og mod. Jeg har fundet ud af at Bjørn Wiinblad relanceres. Du kan se opleve hans keramik her.

Hvorfor er det så interessant tænker du måske, og hvordan kan han være et mirakel? Manden var oprindeligt uddannet typograf, men gik sin egen vej, han troede på sig selv og gennem tro og mod skabte han det fine design vi kender i dag. Mange kunstnere er stødt på ham gennem tiden, og flere har hans keramik i hjemmet. Selvom han ikke er blandt os længere fysisk, så er hans keramik og hans fine kunst det overalt i verdenen. Han er et sandt mirakel, og et bevis på at det kan betale sig at tro på sin drøm. Hans kunst er genstand for mennesker som jeg, der elsker at fortolke alting. Jeg ser ting i hans keramik, der får mig til at blive i godt humør, udvikle og skabe kreativitet og liv i hjemmet.

Facts

Bjørn Wiinblad blev født i 1918 og døde i 2006, begravet på Søllerød Kirkegård. Han er særligt kendt for sin keramik. Hans udstillinger kan opleves i hele verdenen, og da vi er så heldige af Bjørn Wiinblad relanceres, så kan alle på ny opleve hans kunst. Du kan læse alt om Bjørn Wiinblad relanceringen her.

 

Oplev hans kunst

Du kan opleve hans kunst i hele verdenen. På museer i København, London og New York. Hvis der var noget Wiinblad kunne lide at lave, så gennemførte han det. Det er i hvert fald det indtryk jeg har fået. Det var ligegyldigt om der var tale om pynt, figurer, lamper, diverse keramik kunstartikler, messing, tekstil, teaterkulisser, plakater eller hvad som helst. Og når han ikke designede så spillede han gerne på klaver. Os der elsker Wiinblad glædes ved at Bjørn Wiinblad relanceres, og jeg vil helt klart anbefale dig at besøge hjemmesiden med nyfortolkninger af hans keramik og design. Linket er lagt øverst i artiklen, klik dig ind og læs om ham og find en masse spændende keramik. Min favorit er keramikken med de glade ansigter, hvad er din?

Billede: planetutopia