Ferierejse til halv pris med en afbudsrejse Mallorca

Miraklernes tid er ikke forbi endnu, og det er da vidunderlige nyheder, at man nu nemmere kan få råd til en tur ned i varmen på en tiltrængt ferie til Mallorca. Hvis man kan gøre sig klar til afrejse et par uger i forvejen, så kan man med lidt held finde rejsen til en væsentligt nedsat pris så besøg Sunweb rejsebureau, som online kan sælge en afbudsrejse Mallorca til måske halv pris. Hvordan kan det lade sig gøre? Flyselskaberne gør alt for at få alle flysæderne fyldte, da tomme sæder koster dem penge, så hvis man i sidste øjeblik mangler at få solgt nogle pladser, eller hvis der er kommet uventede mange afbud og afbestillinger til en flyrejse, så bliver flyselskabet nødt til at gå ud og avertere meget lave priser på de resterende sæder, så de hurtigt kan blive solgt. Disse oplysninger kommer de tålmodige til gode, så hvis du er god til at planlægge, så kan du og din familie nemt komme ned til sydens sol og holde ferie til en meget lav pris.

Hvad specielt er der ved Mallorca?

Den spanske ferieø Mallorca er indbegrebet af den perfekte ferie, og derfor vender så mange turister konstant tilbage hertil for at nyde et ophold på øen, som satser meget på turisme. Man kan opleve de sædvanlige attraktioner, som er nødvendige til at tiltrække krævende turister:

 • Luksushoteller med wellness faciliteter
 • Legepladser og aktiviteter til børn
 • Herlige sandstrande
 • Palmer og parasoller
 • Varmt og solrigt klima
 • Gode shopping muligheder i butikkerne
 • Spændende seværdigheder

Disse tilbud kan man naturligvis også møde andre steder rundt om i verden, men hvor så lige rejse til Mallorca på ferie? De danske charterkonger Simon Spies og Eilif Krogager fandt allerede i 60´erne ud af Mallorcas tiltrækkende kvaliteter, så derfor fokuserede de primært på at sende turisterne hertil. Mallorca har nemlig også en storslået og frodig natur at byde på, som omfatter grotter i bjergene samt hyggelige bugter med gyldne sandstrande og eksklusive marinaer ved havnen. Man kan også vælge at slappe af og dase i solen eller tage en tur til de mindre landsbyer med deres stille tempo. Man bør også besøge den skønne urbane Palma med sine shoppinggader, caféer, restauranter, museer og gallerier, som bestemt er en oplevelse værd. I havnen kan man ofte se de store og prangende luksusyachter så store som villaer, der vidner om en ufattelig rigdom. Man kan enten spadsere rundt i byen eller leje en bil eller cykel, hvis man vil længere væk og se øens seværdigheder. Det er også muligt at benytte det fine udbyggede busrutenet på Mallorca.

Mallorcas 10 bedste attraktioner

Hvis man virkelig vil opleve noget godt for hele familien, så bør man jævnligt søge en afbudsrejse Mallorca, idet man således kan rejse hertil flere gange årligt og bruge kvalitetstid sammen med sine nærmeste, hvilket bedst foregår i afslappede omgivelser i et lækkert klima, hvor man kan blive forkælet og nyde livet. Den slags mirakler må gerne forekomme flere gange om året, hvis det står til de fleste. Her får du en oversigt over Mallorcas bedste attraktioner og tilbud:

 1. Mere end 100 forskellige brede sandstrande, hvor man kan dase under parasollen dagen lang, mens ungerne hygger sig i strandkanten langs Middelhavets krystalklare vand.
 2. De herlige restauranter med masser af sunde retter især med friske fisk og skaldyr, som kan nydes de små restauranter.
 3. Shopping kan foregå dels i de dyre og eksklusive butikker omkring Avenguda Jaume III samt Carrer Sindicat i gågadebutikkerne, men man kan få mere for pengene i markedshallen på Mercat L’Olivar, og man bør også shoppe ude på landet.
 4. Vejret er perfekt på Mallorca, idet man har sol fra en skyfri himmel 220 dage om året og en årlig gennemsnitstemperatur på omkring 20 grader.
 5. Man kan nyde Mallorcas skønne natur, når man vandrer ad smalle stier i bjergene med duften af vild rosmarin i næseborene og udsigt til Middelhavet.
 6. Familievenlige faciliteter såsom strande og swimmingpools eller en tur til et af øens mange badelande såsom Aqualand Magaluf, Hydropark i Port d’Alcúdia samt Aqualand El Arenal.
 7. Natklubberne er legendariske på Mallorca for deres drinks og musikken. Man kan anonymt gemme sig mellem tusinder andre gæster på de store natklubber eller glide i et med den intime stemning i en bar under åben himmel.
 8. De lokale markeder er med sine boder med mallorcinske specialiteter, billig beklædning, legetøj, keramik og læder.
 9. Kulturen er unik på Mallorca, og man kan både filosofere samt besøge spanske museer med udstillinger af Miró og endnu mere moderne kunst.
 10. Pengene strækker langt i det billige Spanien, hvor alting er væsentligt billigere end i Danmark.

 

Billede: TheGirlsNY